Közeleg a visszatérés

2011.09.22. 20:52

Nem csalás, nem ámítás, ha megérkezik a FIFA 12, az Index FC is visszatér!

 

Kissé megcsonkítva... se kék hajú Uj Péter, se Bede, se Tóta W.
Nem baj, majd Joógabi helyettesíti őket ;-)

Öt napra távozom

Címkék: bejelentés

2010.08.23. 15:59

Ötnapos táborozás végett holnaptól nem lesznek posztok. A gépemen már készen áll nagyjából egy tucatnyi meccs, akkurátusan felnyomom majd őket, ha hazajöttem.

Vive le Index FC!

Hajrá Index! Tovább után statisztikák.


A két legnagyobb parlamenti párt prominensei közkívánatra nem a kopogtatócédulák tengereiben és a parlamentben intézik el politikai viszályaikat, helyette inkább a szupermodern rögbi-kézilabdasportban mérkőznek meg egymással. Vajon ki győz és milyen kihatással lesz az eredmény a főpolgármesterválasztásra?

Kövértől Orbánig kontra Horntól Gyurcsányig.

Az InternetBlabla kupa nyitómeccsén az Index FC a Bursasporral mérkőzik! Tovább után statisztikák és meccselemzés.

A Crunchball 3000 végetért, átnyergelünk a futballpályára! Random fejek és random képességek... mire lesz képes az Index FC?

Új játék...

Címkék: új játék

2010.08.19. 00:19

A Crunchball 3000 végetért, de a blog természetesen nem zár be! Folytatódik - ismert és kevésbe ismert, főoldalon szerepeltetett vagy ismeretlenség homályába húzódó bloggerek térnek be az Index FC csapatába, az 1-ek és 0-k közé, egy másik játékba.

Az első videók a csapat összeállításáról hamarosan érkeznek, addig is kitalálhatjátok a játék nevét a ravaszul elrejtett segítségem alapján...

A játéktól búcsúzóul egy ősi riválissal játszik a Blog.hu csapata. A Puruttyásoknak pusztulnia kell!

Crunchball 3000 - Season 6

Címkék: crunchball3000 season6

2010.08.17. 19:42

Az első osztályban vagyunk!

Vissza a nagyipari meccsdömpingre! Vajon ki rúgja ma fejbe az eligazolt Bede Mártont? Feljut-e az Index csapata a topligákba?

 

Visszatértem! Két évadnyi nyersanyag sajnos elveszett, így egy divízióval feljebb, csavart csapattal, új mezzel folytatjuk. Két videóban érkezik az új évad.

 

 

Valahol még van egy, melyik is hiányzik? :D

Most már visszaállunk normálra.

A híres-nevezetes Electric Ten ellen! Vajon kiket ráz meg az áram?

Argentína - Dél-Korea :(

2010.06.17. 16:16

A vizsgám első fele miatt lemaradtam a VB első jó meccséről. Ollé. "Kárpótlásul" ma feltöltök egy vagy két meccset.

Vizsga után folytköv

2010.06.15. 00:36

Előrehozott érettségi, egy halom dolgozat meg még egy év végi vizsga. Az első kettő letudva, a harmadik most jön (nem ígérkezik vészesnek), utána hétfőn teljesen végetér az évem. Utána (repülünk - Padlás, anyone?) visszatér a csapat, a tím, a drímtím, a miegymás.

Hosszú szünet után feltöltésdömping! Vicces félriportok és elemzések nélkül következzék a 2.-3.-4. évad összes meccse! Folyamatos frissítés!

A harmadik győzelem után lassan megnyugodhatnak a szurkolók. A következő ellenfél a másodosztályból hullócsillagként lezúgó Meterorites. (sic!), gondolja a bennem lakó kritikus.
Ezt a meccset szintén nyerni kell.

Új Péter nyilatkozata:
"Ha túl sok szart írsz a blogodban rólunk, kidobatlak."

Hamarosan folytatjuk

2010.05.16. 12:16

Elnézést a kis szünetért, az elmúlt napokban nem voltam gépközelben. Ma vagy holnap új videók.

Két aggasztóan kevésgólos győzelem után az Index.hu+Blog.hu egy újabb korábban legyőzött csapat ellen játszik. Vajon az ijesztő hatékonytalanság ára egy vereség lesz? Szakértőink szerint egy szoros győzelem lelkileg megboríthathatja a csapategyensúlyt. Lesz-e bukta?

A szakértők szerint a csapatnak sürgős, komoly vérfrissítésre van szüksége, nem elég nagyarányűak a győzelmek az elméletileg sokkal gyengébb csapatok ellen.

Véleményvezért akartuk mikrofonunk elé kapni, de rohant blogposztot írni.

Egy gyenge csapat agyongyalázása nem lehet nehéz feladat a felturbózott gárdának, nemde? Csak a gólarány a kérdés - gondolhatnánk. Vajon hogy áll az új fiúk integrációja és mennyira opresszív az öltözőben Új Péter?

A mai meccsen nem kaptunk nyilatkozatot. "Tegyenek úgy, mintha kampánycsend lenne - lökött oda egy félmondatot Török Gábor az öltöző felé haladva.

A második évad nyitómeccsén új igazolásokkal felturbózva lép pályára az Index.hu+Blog.hu – elég-e a vérfrissítés a tavalyi 9-0 megdöntéséhez?
A győzelem szinte teljesen biztos, a kérdés csak az arány. Vajon hogy fog a két új játékos integrálódni a tavaly jól összeszokott csapatba?

erminavet nyilatkozata:
„Hát ez nem a MÁV!”

Az első szezon végetért, s összeszedtük a legviccesebb pillanatokat. Tóta W., freddyD, Subba Gecy, hererál és a többiek – mint előkerül!

Érkezik a második szezon!

 

A száraz statisztikák:

7 meccsen 5 győzelem, 0 döntetlen, két vereség – 17 lőtt, 3 kapott gól
Átlagos szerzett gólszám meccsenként: 2,43
Átlagos kapott gólszám meccsenként: 0,43
 
A nézők kedvence: benito
Az edző eminense: Török Gábor
 
 
Az edző értékelése:
 
A csapat kezdő létére remekül teljesített, majdnem feljutott a harmadosztályba. Abban bízom, hogy jövőre már sokkal eredményesebbek lehetünk, remekül összerázódtunk ebben az idényben. A mostani transzferidőszakban csupán pár játékost cseréltünk le - el kell ismernem, volt pár kecsegtető ajánlat és jövőre már senkinek sem garantált a helye a keretben. Újabb hajtós szezonnak nézünk elébe, bízom a feljutásban.
 
 
A crunchball.net szakértője, Hümüngülü Mendele véleménye következik a játékosokról:
 
1 – freddyD
A szezon során mindösszesen három gólt kapott, komoly malőrjei nem voltak. A bekapott gólokat a támadósor orvosolhatta volna, impotenciájuk nagyobb szerepet játszott a két vereségben, mint az egyébként kiváló kapusteljesítmény. 8/10
2 – szily
A védőt igen kevésszer láttuk. Sokat nem tett hozzá a meccsekhez, akárki hozná eddigi teljesítményét. A szóviccei jobbak, mint a játéka, és ez nagy szó. 2/10
3 – TótaW
Szilyhez hasonlóan keveset láttuk a szezon elején, de a végére aktivizálta magát. Jó úton halad, bár fontos helyzeteket hagyott ki és volt pár komoly labdavesztése, jól halad. Az 5 és a 6 pont közti vacilálásomat az a tény dönti el, hogy a szezon második felébem mily sokat hallottam róla. 5/10
4 – torokgabor
A fentiekhez hasonlóan jelentéktelen volt az első meccseken, de később – középvédő létére dicséretesen – gyakran mutatta meg magát, sokszor szerelt jól kritikus helyzetekben és nem egyszer láttuk elől, akár gólpasszesélyes átadásokkal is. Ha így folytatja, sokra viheti. 7/10
5 – Subba Gecy
Nincs róla mit mondani, szilyvel közös passzivitása teljességgel szétvágja a pálya bal oldalát.  2/10
6 – hererál
A szezon második felére érezhetően elfáradt, azóta több kárt okozott, mint hasznot. 4/10
7 – Blackhawk
Ő is a bajnokság első felében volt eredményesebb, de kompetens csatár/előretolt középpályás maradt enyhe lefulladása után is. 7/10
8 – benito
Rengeteg gólpasszt osztogatott, csatárként nem lenne eredményes. Ha kevesebbszer próbálna gólt szerezni és inkább passzolna Despotának vagy Bedének, sokkal többet tehetne a csapatjátékhoz. Ígéretes. 6/10
9 – Despota
A szezon első két meccsén ontotta a gólokat, de azóta használhatatlan. Ígéretesnek tűnt a bajnoki évad elején, de el kell adni. 5/10
10 – Bede Márton
Nehéz megítélni ezt az embert. A kritikus helyzetekben gyakran használhatatlan, de ha felpörög, egymaga el tud dönteni meccseket. Az ellenfél néha nagyon rááll, nem tudom, alkatilag bírja-e ezt a sportot. 7/10
 
Átlag: 5,1/10
 
 
Az idei év átigazolásai:
 
7 - Blackhawk -> Új Péter
9 - Despota -> erminavet
 
A következő szezon hamarosan kezdetét veszi.

 

Index.hu+Blog.hu vs. Sharks
 
A szezonzáró mérkőzés!
 
 
hererál nyilatkozata:
„Az összes többi csapat hülyékből áll. Sőt, rajtam kívül itt is mindenki az. Maga is az.”
 

 

Index.hu+Blog.hu vs. Raging Fury

Két vereség zsinórban! Tönkrement volna a csapat?
 
 
Bede Márton nyilatkozata:
„Nem vagyok olyan, mint egy döglött csiga!”